Yhteystiedot

OY KOMBISET AB
HIETATIE 6
76850 NAARAJÄRVI

050-3674859 / Anu
anu.hartwig(at)kombiset.fi

050-5124636 / Pete
peter.hartwig(at)kombiset.fi

logo_zielonka_normal.gif

 

 

astianpesukoneeseenkiillotin_nappi.jpg

 

 

Saksan Solingenissa on yritys nimeltä Zielonka. He valmistavat moneen eri tarkoitukseen teräksisiä hajusyöppöjä. Ei siis enää huolta kalanhajuisista käsistä, valkosipulintuoksuisesta hengityksestä, tunkkaisesta autosta, haisevista kengistä tai lemuavasta roskiksesta.

Hajusyöpöt poistavat hajut myös jopa 60 neliön huoneista, lemmikkien turkeista, astianpesukoneesta sekä jääkaapista ja WC tiloista.

Hajusyöppö toimii katalyyttisesti. Se neutralisoi hajumolekyylit joutuessaan samanaikaisesti kosketuksiin ilman ja veden kanssa. Hajusyöpössä ei ole kemikaaleja tai hajusteita, eivätkä ne ole terveydelle vaarallisia. Toisaalta ruostumattomassa teräksessä on mukana hiukan nikkeliä, joten allergisille se voi aiheuttaa ihoreaktioita.

Hajusyöppö on patentoitu ja ympäristöystävällinen. Teho on ikuinen niin kauan kun se saa kosteutta ja ilmaa samanaikaisestihoh_label_zielonka_english.jpg

Osaan Zielonkan tuotteissa on lisätty hopeahiukkasia jolloin myös bakteerit kuolevat 99,7%.

Ns. aktiivisessa saippuassa on teräsnapin ympärillä olevaan muoviosaan lisätty hopeaa, joten tämä saippua poistaa hajujen lisäksi myös bakteerit! Oiva tuote luonnossa liikkujille ja esim. uimahallissa käynnin jälkeen kloorin hajun poistamiseen iholta!

Lemmikkien hajusyöppöharjassa on myös hopeaa. Jos karvainen ystäväsi kieriskelee omasta mielestään sulotuoksuissa saat itseäsi vähemmän miellyttävät hajut ja bakteerit hävitetyksi turkkia harjaamalla.

Zielonkan Zilotex-sarjaan kuuluu erivärisiä ja -kokoisia antibakteerisia liinoja joihin jo langan tekovaiheessa on lisätty hopeaa. Näitä liinoja käyttäessä voi pesuaineen kulutuksen vähentää minimiin!

Uutuutena Zielonkalla on astianpesukoneeseen laitettava hajusyöppö, jossa on mukana kirkastin tabletti. Kirkastimen teho riittää noin 40 pesuun. Itse hajusyöppö on ikuinen ja kirkastintabletteja saat ostaa erikseen myöhemmin. 

www.zielonka-shop.com/us 

 

  1_0_zilosoap.jpg                     

norest_blau-klein.jpg

                          302_0_kenkiin.jpg

 

301_0_autoon.jpg

 

 

279_0_zilopet.jpg