Yhteystiedot

OY KOMBISET AB
HIETATIE 6
76850 NAARAJÄRVI

050-3674859 / Anu
anu.hartwig(at)kombiset.fi

050-5124636 / Pete
peter.hartwig(at)kombiset.fi

eco-pallo_kuva.jpg

logo_ecozone_small.gif

 

Pesupallo, ekopallo, ecoball.....

Nimensä mukaisesti Ecozonelta saa ekologisia, ympäristöystävällisiä tuotteita, joita ei ole testattu eläimillä.

EcoBalls & EcoStainRemover

Ekopalloilla peset noin 150 koneellista pyykkiä 40-60 asteessa. Huuhteluainetta ei tarvita, koska tuotteessa ei ole saippuaa joka kovettaisi pyykin. Ekopallot ovat myös fosfaatittomia.

Katso englanninkielinen video pesupallon käytöstä:

http://vimeo.com/1276637

Ekopallojen pesuteho perustuu siihen että veden PH arvo nousee yli 10 jolloin lika irtoaa kankaasta. Anioniset pinta-aktiiviset aineet estävät likaa tarttumasta vaatteeseen uudestaan. Lika yksinkertaisesti huuhtoutuu pois pesuveden mukana.

Kun palloissa olevat pelletit ovat pienentyneet noin puoleen alkuperäisestä koostaan tulee pallot täyttää täyttöpelleteillä. Näitä myydään erikseen ja lisäpelletteteillä saat 180 pesukertaa lisää.

Vaikeimmille tahroille kannattaa käyttää Ecostain tahranpoistoainetta. Tuotetta levitetään tahralle ja annetaan vaikuttaa n.10 minuuttia, jonka jälkeen vaate voidaan laittaa pesukoneeseen muun pyykin sekaan.

Pure Oxygen Whitener

Ei sisällä klooria eikä optisia kirkasteita. Tämän ekologisen jauheen avulla voit nyt myös pestä valkopyykkiä hyvillä mielin. Käytetään yhdessä Ekopallojen kanssa. Oxygen whitener on luonnollisin valkaisija auringonvalon jälkeen!

Toki tätä tuotetta voit käyttää myös kirjopyykkiä pestessäsi. Poistaa tahrat ja pitää vaatteiden värit kirkkaana. Vaikeimmille tahroille suosittelemme EcoStain tahranpoistoainetta.


MagnoBall b-6971magnoball.jpg

MagnoBall vähentää kalkin kertymistä. Se laitetaan astianpesukoneeseen tai pyykinpesukoneeseen pyykin sekaan. Pallossa oleva voimakas magneetti hidastaa kalkin kertymistä ja pienentää pesuaineen, suolan ja vedenpehmennysaineiden tarvetta. Voit jopa käyttää kylmempää vettä pesun aikana ja saat silti puhdasta jälkeä. Magneetti toimi vähintään 5 vuotta

Kettle & Iron Descaler

Tällä tuotteella saat poistettua veden- ja kahvinkeittimestä sekä silitysraudasta kalkkikertymät. Yhdessä paketissa on 3 annospakkausta jotka riittävät 3 puhdistuskertaan.

Washing Machine & Diswasher Cleaner

Tuote on suunniteltu astian- ja pyykinpesukoneille. Poistaa kalkin, pesuainejäämät ja hajut koneesta. Paketin sisältö riittää kuuteen puhdistuskertaan. Pääset parhaisiin tuloksiin, kun toistat käsittelyn joka kolmas kuukausi.

Kunkin pakkauksen mukana saat tarkemmat käyttöohjeet tuotteille.

 

EcoStabler

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi millainen määrä nitojan niittejä käytetään mm. toimistoissa ?!

b-6961_0_ecostabler.jpgPatentoidulla EcoStablerilla -eli niitittömällä nitojalla- voit liittää yhteen 3 paperia.

Jos esimerkiksi kaikissa Englannin toimistoissa työntekijät jättäisivät yhden niitin käyttämättä päivässä säästyisi noin 72 tonnia metallia vuodessa!

 

www.ecozone.uk.com