Yhteystiedot

OY KOMBISET AB
HIETATIE 6
76850 NAARAJÄRVI

050-3674859 / Anu
anu.hartwig(at)kombiset.fi

050-5124636 / Pete
peter.hartwig(at)kombiset.fi

 kopio_logo_ny.jpg   

 

 

front_prod2_jpg_228x130_q85.jpg

Skeppshult on aloittanut toimintansa jo vuonna1906. Siitä lähtien Skeppshultin kylässä on valmistettu laadukkaita, täysin kemikaalittomia pannuja, patoja sekä lahjatavaroita valuraudasta.

 

 historia_jpg_228x140_crop_upscale_q85.jpg

Valioraudan tuotanto jatkuu yhä perinteitä kunnioittaen alusta loppuun Ruotsissa. Tuloksena on jännittävä sekoitus käsityötä ja uutta luovaa muotoilua. Mikään ei ole samalla tavalla muodollisesti vahva kuin Skeppshultin musta kulta.

Youtubesta voit katsoa kuinka Skeppshultin tuotteet valmistetaan

http://www.youtube.com/watch?v=3-zYfUh7zPM


 

 

Skeppshultin tuotteiden valmistuksessa käytetään 100% tuulisähköä. Raaka-aineet tulevat lähes kokonaan omalta kylältä, käytettävä rauta on aina puhdasta uutta rautaa.

eco_jpg_228x500_upscale_q85.jpg Tuotteiden valmistuksessa käytettävä hiekkamuotti uusiokäytetään. Korvaat tuotteen tekemiseen käytettävän ekologisen jalanjäljen kävelemällä päivittäin 4 lisämetriä autolla ajamisen sijaan :)

Skeppsultin tuotteet soveltuvat kaikille lämmönlähteille, erityisen hyvin induktioliedelle.

Pöly, mausteet ym. kerääntyvät pohjassa oleviin uriin, joten tuotteet eivät naarmuta keraamisia liesiä / lasipintoja. Kokit ja hyvän ruuan ystävät ympäri maailmaa ylistävät Skeppshultin tuotteiden ruuanlaitto-ominaisuuksia. Paistamisen salaisuus piilee massiivivalurautaisten patojen ja pannujen käytössä, sillä silloin voit itse säätää lämpötilaa. Tasainen lämmönjakautuminen takaa parhaan ruuanlaittotuloksen. Tämän vuoksi kaikissa Skeppshultin tuotteissa on vähintään 5,5 mm paksuiseksi sorvatut koverat pohjat.25_en.gifRakkaudella hoidettu valurautainen laatupannu on lähestulkoon kulumaton.Skeppshult myöntääkin tuotteilleen 25 vuoden valurauta takuun.

Tuotteet on poltettu ja käsitelty tehtaalla valmiiksi luomurypsiöljyllä, joten ennen ensimmäistä käyttöä pölynpuhdistus vedellä riittää.

Patojen ja pannujen hoito on helppoa ja ahkera käyttö vain parantaa niiden ominaisuuksia.

Saat elimistöösi tarvittavan rautamäärän käyttämällä päivittäin Skeppshultin laadukkaita tuotteita ruuanvalmistuksessa. Näin voit unohtaa esim. rautatablettien käytön.

    raudan määrä raaka-aineissa / raudan määrä valurautatuotteilla valmistettaessa:

        aamiainen: munakokkelia 1,49 / 4,7 mg

        lounas: jauhelihakastike 1,775 / 8,95 mg

        illallinen: liha-vihannespata, paistetut perunat 1,62 / 6,3 mg

       >yhteensä rautaa 4,885 / 19,95 mg

    Päivittäinen raudan tarve on noin 8-15 mg!


Käytä paistoon / ruskistamiseen ruokaöljyä, voita tai margariinia.

Käytä puhdistamiseen vain kuumaa vettä ja tiskiharjaa. Muista  aina kuivata rauta hyvin. Astia on hyvä myös voidella ruokaöljyllä pesun jälkeen. Älä koskaan pese valurautatuotteita astianpesukoneessa!

Voit mielellään tarjoilla ruuan kauniista Skeppshultin astioista, mutta älä säilytä ruokaa niissä.

skeppshult_1-2.jpg

grytsst-split_gif_200x200_upscale_q85.jpg

 

www.skeppshult.com

 

Pidämme varastossamme useita Skeppshultin tuotteita joten jos et löydä hyviä valurauta patoja / pannuja kotisi läheltä niin voimme lähettää postitse sinulle haluamasi tuotteen! Katso tuotteita tarkemmin varastomyynti-osasta.